Karácsonyfa az Eaton Centerben

Utálok vásárolni és bevásárló központba menni. Erősen meglepődött tehát Timka, amikor kb 3 hete egy vasárnap azt javasoltam, hogy menjünk el az Eaton Centerbe megnézni a nagy karifát.

Azon a hétvégén borús, esős idő volt, vasárnap szakadt az eső és egész végig bent voltunk a lakásban, ezért vasárnap délután már nagyon ki akartam mozdulni. Egész hétvégén ömlött ránk az info, hogy Mikulás felvonulás volt, meg gyertyagyújtás, meg miegyebek, úgyhogy vasárnapra karácsonyi hangulatba kerültem. 😀

Beautóztunk tehát az Eaton-hez, megálltunk egy Green P parkolóban és átsétáltunk a mall-ba. Nagyon szép volt a dekoráció, a korábban látott, fotózott szarvasokat kivilágították és a karácsonyfa is óriási volt.

Egyedül a tömeg mérete volt rettenetes, úgyhogy 1 óra császkálás után nem bírtam tovább és hazamentünk. Persze nem tudtunk kijönni úgy az Eaton-ből, hogy ne vegyünk Márknak valami nasit. Kapott egy nagy zacsi sajtos pattogatott kukoricát 6 dollárért. 😀

Az Eaton árakat látva értem, hogy miért nem számít, hogy 1 millió izzó van a karácsonyfán. Ezekből az árakból és bérleti díjakból kitelik a dekoráció költsége.

IMG_0038(1)IMG_0040(1)IMG_0042(1)IMG_0043(1)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s